Cine suntem?

Suntem o companie de contabilitate înființată în 2005, cu sediul în vecinătatea tuturor punctelor de interes major operaţional. Oferim servicii complete de contabilitate, consultanţă fiscală, servicii de salarizare și servicii conexe financiar-contabile, la standarde acreditate.

Ne mândrim cu faptul că suntem o echipă de profesioniști cu experiențe în diferite industrii și domenii contabile, care și-a câștigat un loc bine-meritat în rândul societăților de contabilitate din București. Pentru a fi competitivi pe piață implementăm constant standarde de calitate în modul în care livrăm și oferim servicii clienților noștri.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim servicii de expertiză contabilă și fiscală adaptate nevoilor dumneavoastră indiferent de gradul de dezvoltare a afacerii sau specificului său.

Valorile noastre

Exigența este cea mai impotantă carte de vizită care ne recomandă. Și ea reflectă una dintre valorile noastre: calitatea. Ca să atingem cel mai înalt nivel de calitate, verificăm sau reverificăm, după caz, legislația din domeniul financiar-contabil. Controlăm de două ori ceea ce înregistrăm în documentele contabile chiar dacă necesită mai mult timp. Considerăm că o firmă de contabilitate nu ar trebui să facă niciun compromis în ce privește calitatea.

Sărim în ajutorul clienților noștri atunci cînd aceștia au nevoie. Noi numim asta, promptitudine. Suntem foarte atenți la termenele limită pe care le au clienții și încercăm să le gestionăm cât mai bine și cât mai eficient cu putință. Angajamentele noastre sunt mereu respectate. Și clienții noștri din portofoliu reprezintă cea mai bună recomandare a noastră. Lor le mulțumim că rămân alături de noi.

În meseria noastră suntem mereu înconjurați de legislație care evoluează în pas cu nevoile societății. Profesionalismul nostru e cel care ne dă energie. De aceea depunem toate eforturile pentru a asimila rapid noutățile în materie de legislație și urmărim să ne încurajăm angajații să se perfecționeze continuu. În plus ne plac provocările: nu dăm înapoi cînd e vorba de o speță nouă.